måndag 7 februari 2011

VARDAGSRUMSLAMPA

Vardagsrummet som behöver en taklampa...eller?

Ny vecka och nya val!

Jag behöver en taklampa till vardagsrummet eller det jag egentligen vill ha är en ny taklampa över köksbordet där vi nu har en gräslig Tiffanylampa men där pågår förhandlingarna väldigt trögt så om jag köper en lampa till vardagsrummet så kanske den bara kan förflytta sig helt plötsligt till köksbordet. Tycker att den vita TineK lampan är superfin men den har blivit så poppis att det är flera månaders leveranstid.






Den röda väggen
som jag börjar tröttna på men det känns inte som om jag vill ha det helt vitt heller.....hmmm. Någon fin tapet kanske skulle passa bättre även om tapetsering inte är någons starka sida i den här familjen men en vägg borde väl "någon" klara av. Tyvärr är även den röda väggen älskad av alla i familjen utom mig också.



Kotthängare på kakelugnen som från början köptes till julstrumporna men de sitter där året om nu.




Den jobbiga röda väggen igen.


Nu ska jag ut och äta lite lunch, vet inte vad jag är sugen på mest; Pizza Hut, Sushi eller Scampisallad. Det är många svåra val här i livet.

Kram på er!

4 kommentarer:

  1. Du min fina bloggvän, ta och bearbeta familjen om den röda väggen. Den är helt ok men vill du ha annan så ta tag i det! Man får så mycket energi av att vara riktigt nöjd i hemmet. Men det vet du säkert redan *fniss*, du har ju ett jättefint hus.
    Det där med lunchval av mat är dock inte lätt ibland...

    Kram Tina (psst.hoppas du hittar en skänk, syrran säger att det finns ganska ofta på Blocket i Sthlm trakten.)

    SvaraRadera
  2. Dagens svåraste beslut : lunchmaten! Om det finns att välja på vill säga...så var det när jag jobbade inne i stan. Nu i ett industriområde med 1ställe att äta på är valen mindre svårt ;-)

    SvaraRadera
  3. Lycka till med val av vägg... det fanns många snygga fondtapeter på Formexmässan jag var på. Då blir jag också sugen på nåt annat, eller lite färg. Jag har bara vita väggar..
    Du kommer nog på nåt, sen blir det operation övertalning:)

    LÄngtar efter teét:)

    Sov gott!

    SvaraRadera
  4. Fondtapet är kanske något som skulle passa. Det finns så många fina nu förr tiden. Det är bara och bearbeta...
    Lycka till med lamp köpet!
    Kram

    SvaraRadera